Friday, January 14, 2011

Usaha ker tak ea??

Subject: 8352
[29264 729264 7484 924622]
 
apakah yang disampaikan melalui nombor2 tersebut... tentu ada maksud tersirat disebaliknya.. mana mungkin main bubuh saja nombor berkenaan kan.. aku pun usaha punya usaha.. fikir dan fikir.. apa ea yang ingin disampaikan... guna abjad & nombor.. bila buat tidak kena langsung... tanya clue sket.. buat & tengok... guna yang lama dah... ada yang include suma abjad.... tak leh jadi ni.. tapi hampir dapat jawapan... akhirnya just teruskan & check dengan yang baru is correct 110%... akhirnya.. puas sebenarnya if kita dapat setelkan sesuatu yang kita tak tak tahu & get the answer.... so... so... feel GREAT.....
 
ops.... nak tahu apakah????
 
@...... sayang siti zainab.... ahaks... suk8..... lalalallaalaa..
[alhamdulillah masih ada yang sudi menyayangi diriku ni]

No comments:

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed