Tuesday, July 24, 2012

Ermmmm.... HUrrmmmm.... Omong Kosong Jek

Assalamualaikum....

Hari nih dah 4 hari kite semua berpuasa.... Masih berpuasa lagik ker?
Insya-Allah & Alhamdulillah aku pun masih berpuasa lagik....
Sila abaikan tajuk entry sebab tak tahu apa ntah nak tulis.. hehehe
Sebenarnya aku bosan sebab bos tak bagi kerja pung... dah buat muka comel tapi tetap tak bagi.. setakat kerja skit2 dah setel siap bagai... ewaaaaaahhh... poyosss kan.... jangan ikut yea.. tak bagus untuk kesihatan...hehehehe


Arini aku dok blogwalking jer.... tengok2 blog2 yang glammers, yang best2, yang hot2.....maklum la aku ini hanya amatuer yang tulis ntah apa2 ntah....


Nak buka pose apa arini? eh eh 3:10pm pun dah fkir nak makan apa yea.... hehehehee
maklum la dok bujang aka alone ni maka pandai-pandai la bawak diri yea idak.... hehehehe...
aku ngat nak masak memasak la.. menu apa? takde hot sangat.... kalau ramai umatnyer nak makan semangat waja la aku nak masak... ni makan untuk sorang... sedeyyyyy tau.... kikikikiki....
aku ngat nak masak bihun sup sayur jer la.... senang + simple + cepat kan....


Tetiba mengimbau kenangan puasa bersama cik yana aka ex geng rempit.... ex gitu... bukan apa sekarang ini die sedang dalam pantang.... selamat melahirkan putera yang comel... muhammad faiq harraz.....
13 Julai aritu dah g tengok cik yana & baby faiq.... gambar mana? aku lupa nak snap disebabkan insiden terperangkap dalam umah sendiri.....(haah kan aku tak citer lagi kan kat sini.... nanti aku story la, amik mood untuk berblogging kembali) .... berbalik pada kenangan berbuka ngan cik yana.... macam biasalah balik keje 4:30pm terus chow ke bazaar ramadhan yang tak jauh dari umah sewa kitaorang.... tapi tahun ini aku tak g lagi.... macam nak sedey + sayu jerk g sorang2 kan... hoverrr sangat kannn aku ini.... < ntah la aku ini kadang2 feeling sayu2 lak.... ker sebab faktor usia... oppppsss...hahahhaha >


Bukan nak suka suki mengada2 tau, tapi itulah hakikat seorang yang bernama SITI ZAINAB AMIR... nampak kuat, berani tapi sebenarnya penakut jugak, lemah jugak, cengeng jugak...... kuat nangis tau... opsss.. manja sangat2.... bukan apa.... makin kite berusia makin matang kite makin berubah kehidupan ini begitu jugak dengan orang2 di sekeliling kite... masing2 mula ada kehidupan sendiri... bukan nak berkepit ngan aku jerk... apa laaaaa..... hehehehe.... ya aku makin faham... makin mengerti,.... aku kena melepaskan orang-orang yang aku sayang untuk bersama2 dengan orang2 yang mereka sayang... gituuuuuu..... kelasss ko maria......

p/s : semoga cinta yang baru aku temui merupakan cinta terakhir aku.... insan yang cintai aku hope biarlah cintanya pada ku kekal buat selamanya hingga ke syurga....   

end   :) senyum selalu


1 comment:

Liyana said...

thanks taw awk sudi dtg jejauh tu... sori klu layanan x seberapa.. huu
rindu tau nk spend mase sesama cam dulu.. sy ckp kt hasben (rase cam nk dok menyewa blk la kt rumah kl) huhu. rase mcm best giler jumpe housemate yg sekepala. awk pn dh mcm housemate kitorg je.. hehe

nape ek x amik gmbr mase awk dtg dulu tu? adeyy... sume bende pun lupe.. :(

raye nt dtg eh? bwk la cinte hati baru tu.. teringin nk kenal.. hee...

sentiasa doakan yg terbaik utk awk . x sbr nk dgr berita gmbire dr awk lak pasni :)

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed