Friday, July 27, 2012

Iftar 1st Ramadhan Bersama Keluarga Tersayang


Apakah??? tetiba kuar gambo jer kan... hehehee.... ni sebenarnya menu kami sekeluarga masa berbuka pose 1st Ramadhan yang lalu... tambah special lagik sebab hari tu besday adik no 5... tu pasal ada kek... bulan July jugak merupakan ulang tahun kelahiran 3 orang adik aku
adik no 8 - 19 Jul
adik no 5 - 21 July 
adik no 9 - 24 July
so sambutan kami gabungkan semua sekali tambah-tambah lagik masa ni semua adik-adik balik dan berkumpul so cantik la buat sekali.... 
so menu hari tu masak special la sket kan... apa dia? 
jeng
jeng 
jeng
pic close up menu takde lak... 
menu :
set nasi ayam (tu yang bulat nasi nyer aku masukkan dalam cawan cantik rupanya), ayam berempah, sup ayam, sos cili, sos kicap cili padi....
cempedak goreng (aku teringin sangat nak makan, 1kg=RM6.50 okeh) 
popia jiran sebelah aka makcik & cousin aku buat.. TQ :) 

apa pun seronok sangat bila berkumpul ramai-ramai lagik bersama yang tersayang kan.... 

sekian... end 




4 comments:

Girl Girl said...

Best kan berbuke dengan family... mcm2 menu ada... seronok je rase.. :)

Jen Jen Izaicun said...

kan kan.... riuh rendah bila semua balik.... lepas ni tunggu raya la baru leh nak kumpul semua balik.. hehehe

De Qaseh said...

best bile kumpul reramai cenggini..hihihihhi

Liyana said...

bestnye adik bradik ramai kan... :)

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed