Wednesday, December 11, 2013

Cuti Negeri JOHOR 2014 Dah Berubah... hurrmmmm

Assalamualaikum.

Mesti semua dah tahu & dah dengar-dengar kan. Mulai 1 Januari 2014, Cuti Rehat bagi Negeri Johor akan berubah. Cuti Rehat mereka akan jadi Jumaat & Sabtu. Kebiasaannya Sabtu Ahad. So apa kena mengena ngan aku? banyak sangat kena mengena. 

Sebab aku d KL. Hubby kat Johor. tak ker terbabit. hehehe. bukan terbabit apa. maklum la kami still PJJ. itu takpe lagi. cuti lak tak sama. acaner tu? heheheehe. korang bayangkan aku cuti SABTU AHAD. hubby cuti JUMAAT SABTU. 

apa pun kami still berbincang cara penyelesaian yang terbaik. yang terbaik buat kami berdua. nak spend time together tu. sebab cuti weekend la time kami bersama. hehehe. 
harap dipermudahkan segalanya. amin. 



alhamdulillah 3 bulan sebagai suami isteri. apa yang berlaku banyak membuatkan kami lebih mengenali. bila hubungan makin erat. bila tak jumpa rindu. bila jumpa happy. bila berpisah, sedih. huwaaaa. bila time2 nak pisah cam cepat jer masa berlalu. eh nak balik dah. apa pun kena sabar, kena kuatkan sayang. huhuhu. berdoa selalu agar kami dapat duduk & tinggal bersama, di bawah satu bumbung. huhuhu. 

oklah babai

2 comments:

Mimy Hamid said...

akak rasa ok kot...nnt ada la masa hari jumaat husben jen hantar gi keje...feeling romantik gak tu..

Miss Volvo said...

betul ke ni??

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed