Monday, December 16, 2013

Penghujung Disember 2013

Assalamualaikum. 

Hi semua. Harap sihat semuanya. Ceria selalu. 
Hari ini dah 16.12.13. tinggal beberapa hari jer lagi nak tinggalkan 2013. takpe hujung-hujung bulan ni kite share kisah sepanjang Tahun 2013, kisah suka duka. azam awal tahun yang lalu tercapaikah? takpe nanti kite story mory. 

weekend baru ni aku tak detim ngan Ipin sebab last minute Ipin kena g Pulau Sibu ada kursus. so lepak KL jer la. Jumaat melawat kawan yang sakit di Putrajaya, sebab pergi ngan housemate, Ain, so hubby izinkan. thanks yang. 
haaa bila dah kawen ni kan, of coz beza la dengan zaman bujang. terutama bila nak kuar yang hubby takde or tak ikut. macam masa bujang dulu ikut suka jer nak kuar sana sini kan. sekarang tak semua aktiviti dengan kawan-kawan aku leh joint semua. nak lepak suka-suka hati pun tak leh la kan. lepak kat umah takpe. hehehe. perkara-perkara camtu still in learning & adopt la. yalah kawen agak lambat sket kan. nak masuk umur 30an. hehehe. apa2 pun sekarang keutamaan adalah pada suami & keluarga. yalah pada mula macam kekok but now alhamdulillah getting better. kawan2 pun memahami. sebab yalah walau dok asing, berjauhan tapi tak bermakna jauh. orang kata biar jauh di mata tapi dekat di hati kan. semua yang nak dilakukan adalah untuk kebaikan bersama jugak. 
aku doakan kawan-kawan aku yang akan cepat-cepat bertemu jodoh mereka. in shaa Allah. 

eh tetiba lak cerita lain nih. hehehehe. ada beberapa entry yang aku plan nak buat tapi still tak berjaya lagi menaip. heheheh. in shaa Allah i will story. tungggu... hahahaha. macam ada jer yang nak baca kan. kikikiki.

haaa bercerita pasal sharing cerita ni ker apa yang kite cakapkan. kadang-kadang ada orang yang amik kesempatan di atas kisah & cerita kita. haaa apa nak buat ek. jalan yang terbaik hati-hati dalam bercakap la kan. ingatan buat diri sendiri. lagi satu diam itu lebih baik kadang-kala. takut2 apa yang kita cakap menguris perasaan orang lain tanpa kita sedari. risau jugak. Cik Jen Jen please beware, more careful. kena jaga hati kawan2 kita tau. 

okeylah. 

thanks for reading 

_RZ25_


No comments:

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed