Tuesday, December 24, 2013

Period Tracker

Assalamualaikum

hi semua. sejuk kan. KL ujan pagi2 tadik... tu semua la faktor malasss nak buang selamat.. bestnyer tido.. hahahha. haipp.. bangun la g keje.. baikkkk.. hehhehe...

alhamdulillah memang sejuk suasana pagi-pagi nih. since petang semalam memang ujan sampai ke pagi ni. mood kemalasan menjelma. eh eh bukan malas la. tak bape rajin jer. kikiki.. so arini berseluar la g keje. maklum saja dengan suasan ujung-ujung tahun ni. big boss, bosses banyak yang cuti. maklum la cuti diorang kan banyak.. aku ni kalau cuti masih berbaki 5 hari confirm cuti. hahahhaa. tapi i'olss takde cuti banyak cenggitu. hehehehe. 

haaaa arini dapat tahu satu application baru. apa dia? tengok tajuk la. hehehhe. PERIOD TRACKER, only for ladies, gugurl semua tau. heheheh. alaaa maklum la seiring dengan arus kemodenan semuanya terletak di hujung jari kan.. dah pakai gajet canggih-canggih tu kan so gunakan semaksima mungkin yang pasti ke arah yang baik-baik ajer. haaaa barulah ia bermanfaat. haaa gitu... 

ha kepada pengguna android g laju-laju tengok kat Play Store korang, yang pakai apple g kat App Store. mana tahu membantu. macam sejak dulu lagi catat @ rekod as manual jer. so bila tahu pasal app ni so nak try to apply la. mungkin membantu. ahaksss... 

mari-mari donlod. boleh search "Period Tracker/Calender" ada banyak app donlod jer mana yang suka & FREE. heheheh. [ntah2 aku jer yang baru tahu, orang lain dah advance kan]. hahaha. takpe la... heheheh... jangan risau leh letak password for privacy. 

haa bagi yang sedang prengnant pun ada app jugak kan kan. bukan apa its more for easy monitor jer kan...cer search kat Play Store @ App Store memasing. hehehe






Thanks for reading 

_RZ25_

3 comments:

Mimy Hamid said...

ada satu lagi calendar MY DAYS...ni pun ok untuk merancang kehamilan...bestt

Jen Jen Areff said...

@Mimmy Hamid : oh yaker.. ok2 sy g tgk. Thanks kak Mimmy

Miss Volvo said...

sy guna My Calendar app.. comel sangat app tu hihihihi.. try la :D

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed