Wednesday, December 11, 2013

Terjebak, Terlayan

Assalamualaikum. 

Apa yang terjebak? hahahha. ni gara-gara Korea la ni. aku sekarang dah terjebak layan cerita bersiri Korea The Inheritors. ahaks... Kim Tan. hahahaha




tengok2 pic hero heroin baru teringat masa pergi event astro planet gempak diorang ada promote citer ni, masa tu aku tak amik pusing pun. hehehe. dah habis study malam2 ada waktu senggang maka layan la TV dengan housemate semua, heheheheh. 

nak jumpa tempek pic sendiri. heheheh. zasssss



okeylah tu jer nak citer, babai.. 



No comments:

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed