Tuesday, May 29, 2012

Cuti Dah Approved

Alhamdulillah bos dah approved kan cuti aku untuk exam nanti... 9 hari jer amik tu pun on paper day jer... maklum la saya ni takde cuti yang banyak....

Dah banyak ker study??? ahakkkksssss..... memang hari-hari buka buku tapi kadang baca sambil lelap... hehehehe....

Arini start league netball 3 on 3..... petang ni ada perasmian lepas tu start game.... team aku start game kol 5:45pm & 6:30pm.... esok pun ada 2 game lagik..... kol 5:00pm & 6:00pm lak... arghhhhh pengsann.... malam nak study..... 4 June semakin dekat dah... huwaaaaaaaaaaaaaaaaa...... kikikiki.....

*** YA-Allah kuatkan aku dalam menghadapi segalanya....

****banyak sangat dalam kepala aku, banyak yang perlu aku setelkan..... kadang2 aku keliru.... tapi apa pun.... fokus to final exam dulu... insya-allah nak lulus cemerlang untuk semua subjek..... score A..... 


3 comments:

Girl Girl said...

Bkn ke dlm circular ada ckp kalu amik exam blh dpt pelepasan at least half day. im not so sure but my opismate pnh tbaca ttg hal ni dlm laman web HR.. cube check... kot2 la slh info, sori ye.. :)

jeehans.blogspot.com said...

good luck

Romeo Laut said...

nk exam pn main lg....

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed