Friday, May 4, 2012

Nama2 Pilihan Buat Bakal Baby Nanti...

Hahahhaah... poyos kan tajuk entry.... malam tadik la sambil study & ajar kawan, leh la verangan... kisahnyer kawan aku tanya nama untuk bakal baby gurl die nanti... sebab nak letak nama bunga...cempaka @ dahlia mana best.... so aku yang agak takde pengalaman ni pun sibuk ler bagi idea..... apa kata bubuh nama

@@@@ CEMPAKA AL-ZAHRA
@@@@ CEMPAKA ZAINAB

hahahahaha.... tetiba kan..... pastu kan aku terpikir lak... jika aku pregnant nanti aku nak bubuh nama anak aku kalau gurl kan.... lama dah sejak dari dulu lagik... kikiki

@@@@ FATIMAH AL-ZAHRA
@@@@ NUR AISYAH
@@@@ RABIATUL ADAWIYAH

suka sangat dengan nama ni.... hehehehe... kalau lelaki lak.....

@@@@ DANIAL AL-HAFIZ
@@@@ DANIAL HAKIM
@@@@ ADAM HAIQAL

opsssssssssss ... stop verangan..... apa pun incik bakal suami lum masuk minang lagik kan... sila fokus yer jen2... hahahahh...

sekian.....



1 comment:

Mummy Adriana said...

wahhh bestnya! kalah nama anak aku kak :P

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed