Wednesday, May 9, 2012

Jejalan Alamanda ^___^


Bila lak aku g Alamanda ni?? hahahaha... 

Actually ni picas lama yang maybe tak pernah publish di fesbuk aku.... just for memory aku abadikan di blog ini... ewahhhhh.... masa g nih dalam tahun 2009.... g ngan sapa??? sorang2 jer??? tak cayalah .... hahahhaa... memang pun aku tak g sorang2..... g berdua dengan kawan lama masa tuh.... pssttt orang tu bakal asben tak jadi.... bukan jodoh..... tu pasal pic aku sorang2 jek.... ( layannnnnn jerk dari ratu bergambo nih... kikiki) 


*** buat 5S kat hard disk... banyak nau picas aku, rasanya kena beli lagi satu hard disk khas untuk simpan gambar sahaja kot.. aku cadang2 lah... heehehehe....

okiesss choww..... 

No comments:

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed