Friday, May 4, 2012

Naik Ketepi Ler....

Apakah? al kisah sabtu ni means 5 May ada kelas tambahan bagi subjek major kewangan aku... subjek opsyen pasaran hadapan.... kelas tu start kol 2:00pm hingga 5:00pm ... buat kat BT 101 USM Penang.... plan asal nak naik kete tapi fikir2 kang penat lak maka naik la kemudahan awak....

Bukan apa mike pun tak penah naik ketepi... geng2 kata nak naik ketepi... makanyer marilah kita wat rombongan ... rombongan la sangat berempat jer... aku, kak adda, bad & hamzah jer pung geng2 dr PW KL yang leh nak g... niza tak dapat nak joint sebab die pun baru balik dari kampung, lagi pung die ngah pregnant....  kalau semua dapat g lagik syiokkk woooooooo.....

Camner lah gaya naik ketepi ni ek... gayat jugak.... hahahahah.... tiket kol 11:00pm di jangka sampai Butterworth dalam 6:30am .. amekkk kau bape jam... pertama kali katanyer... so nak rasa jugak pengalaman kan... lepas tu sambung naik feri g Pulau... baru amik teksi g USM..

end dulu, nanti sambung story mory... daaaaaaaaaaaa

No comments:

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed