Friday, May 11, 2012

Edisi Lapo >>> Megi Goreng


hahahaha..... edisi lapo katanyer.. ni kisah semalam.... semalam balik keje ujan maka perut ni bunyi-bunyi sebab kelaparan... aku seperti biasa la pulang dengan geng rempit aka bakal ibu aka cik puan yana.... hehehhee... sampai2 umah cari la makan dengan niat ingin menapau.... tapi agak kecewa sebab budak tu kata lepas magrib baru buka untuk goreng-goreng..... 

pandang yana.... boleh bertahan ker??? ohh noo.... yana ajak tapau kedai lain.... sebab dah agak lewat cian pada mom to be & baby..... so apa lagik dapat idea nak masak.... apa menu ek... terus terpikir megi goreng... so mintak yana naik dulu sementara aku beli bahan-bahan memasak.... wahhhh bahan-bahan la kunun... apa jerkkk... megi, sawi, lobak, udang, bawang & cili...... 

maka dengan semangat waja edisi lapooo...... maka bergaduh lah aku kat dapur umah yana...... tadaaaaaaaaa siap lah menu paling simple < MEGI GORENG> ... aku buat pedas sket sebab tak nak rasa muak...so terpedas la sket... ampun yer baby.... hehehehe.... alhamdulillah dapat makan sama2 4 orang.... licinnnnnnnnnn


sekian... daaaaaa


1 comment:

Liyana said...

hehe sodap. blh la buat lg pasni, yeay! :D

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed